Evenementen

Oranje Open

De bomen zitten weer strak in het frisse groen, de rododendrons staan in bloei en de baan ligt er mooi bij. Na alle koninklijke festiviteiten zetten we dit op Edda Huzid in een evenementje voort: Edda’s Oranje Open.

Nadat we tijdens de vorige wedstrijd de Par 3 baan en een deel van de grote baan hebben verkend, gaan we nu de uitdaging aan op de grote baan.

Op zondag 14 juni spelen we Texas Scramble vanaf hole 1 en hole 10, van de oranje tees.

Het Oranje Open is een open wedstrijd, dit betekend dat iedereen van elk niveau van harte welkom is om deel te nemen aan deze wedstrijd en zo op een leuke, ontspannen en gezellige manier te werken aan zijn of haar golfspel.

Wil je na de wedstrijd gezellig een hapje mee eten? Dat kan! Voor maar € 12,50 staat er na afloop een heerlijke saté-schotel voor ons klaar. (Drank is voor eigen rekening)

Neem gratis iemand mee !

Op 14 juni is er ook een Open Dag, www.eddahuzid.nl/golfen/gratis-golfarrangement.html . De ideale manier dus om familie, vrienden en kennissen te laten zien hoe gezellig het is op Edda Huzid! Wanneer jij aan het spelen bent, gaan zij putten, chippen en swingen om hun golftalent te ontdekken. En daarna mag iedereen gezellig blijven eten natuurlijk (da’s dan wel voor eigen rekening).

Het programma:

  • 14:00 uur             Ontvangst en inschrijven in het clubhuis
  • 14:30 uur             Welkomstwoord en daarna inslaan
  • 15:00 uur             2 tee start van hole 1 en hole 10, texas scramble / Start clinic Open dag
  • ± 18:00 uur          Prijsuitreiking

Inbegrepen bij deze activiteit: Koffie en thee bij ontvangst en drankje in de baan

Voorwaarden om aan deze middag deel te nemen:

  • Het inschrijfgeld voor de wedstrijd bedraagt € 10,- p.p. abonnementhouders. Voor niet abonnementhouders bedraagt het inschrijfgeld € 22,50 p.p.
  • We spelen in teamverband dus de individuele score is ondergeschikt aan de gezelligheid! Excuses als “daar ben ik nog niet aan toe” of  “daar ben ik te goed voor”, gaan niet op.  We rekenen op je komst!
  • Aan de nieuwe golfers wordt de kennismakingsles GRATIS aangeboden.

Inschrijven voor dinsdag 10 juni door te mailen naar  Graag bij je inschrijving vermelden of je mee blijft eten. Tot ziens bij het Edda’s Oranje Open!