Acties

Heb je al eens golfsokken geprobeerd?

Golfsokken zijn de schakel tussen je voet en golfschoenen. De kwaliteit van Footjoy golfsokken verbetert de pasvorm en comfort van je schoen. Profiteer nu van de mei actie 3 voor 2!.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gratis ballen testen !

Heb jij een voorkeur voor een bepaald type bal? Het is wel prettig om vaak met dezelfde bal te spelen, vooral om een constante dosering aan te wennen, bijvoorbeeld met putten. Nu geven we je de mogelijkheid om de DX2 Soft van Wilson gratis uit te testen.

Eerst kun je bij ons in de winkel met de “stuitertest” op de display ondervinden dat de DX2 Soft hoger stuitert dan welke andere bal dan ook. En daardoor dus harder van je clubhead af springt met als gevolg meer afstand.

Daarna geven we je bij aankoop van een dozijn van deze ballen, een doosje van twee cadeau. Als je na het gebruiken van die twee ballen ontevreden bent, kun je het (onaangebroken) dozijn weer terug brengen. Niet goed, geld terug dus !

Logoballen

Je eigen bedrijfsballen zijn het optimale relatiegeschenk. Op dit moment loopt onze Golfstore logoballen campagne met mooie aanbiedingen. Nike of Wilson geven extra bonus ballen weg, wat kan oplopen tot zelfs 9 dozijn gratis. We factureren je zakelijk (BTW voordeel), je hebt een leuk cadeautje voor je relaties, én natuurlijk speel je véél beter met je eigen ballen!

Klik HIER voor alle aanbiedingen en merken.