Golffitness TPI

Golf-fit op Edda Huzid

Golffitness is iets wat steeds belangrijker wordt, zeker in combinatie met technische aanpak van je swing. In het clubhuis op Edda Huzid is Aimfit Personal Training gevestigd. Ideaal om het golfen en een extra inspanning combineren op één en dezelfde plek. Onze locatie is toegankelijk voor iedereen, zowel voor golfers als voor niet-golfers. Dus iedereen uit de buurt die graag op kleine schaal wil fitnessen kan terecht op Edda Huzid!

CADEAU:

Een fit lichaam verbetert je swing, daar zijn wij van overtuigd. We werken daarom samen met Aimfit, de specialist op dat gebied. Bij besteding van € 100,= in 1 koop in de shop, ontvang je een Aimfit voucher voor een gratis Personal Golf Fitness Training t.w.v. € 49,=. Actie loopt tot 31-12′-’14

—————————————————————————————

Golffitness TPI

GolfFitness TPI is een specifiek voor golfers ontwikkeld trainingsprogramma.  Als TPI Certified Professionals werken we samen met Fysiotherapeut Noah André  (specialist in Health Support, professionele trainingsbegeleiding & coaching aangevuld met fysiotherapie).

Door het volgen van een TPI programma kun je je spelniveau verbeteren en het risico op blessures verkleinen. Titleist Performance Institute (TPI), hanteert een uitgebalanceerd systeem met als uitgangspunt een Fysieke Screening. Hiermee zijn wij in staat fysieke beperkingen aan het licht te brengen, die mogelijk een hinder kunnen zijn voor een optimale golfswing. Met behulp van een reeks oefeningen, ontwikkeld door zowel Titleist als Aimfit, kun je je golfswing een sterker fundament geven. Je slaat verder en speelt langer blessurevrij!

De screening kan worden uitgevoerd door een TPI gecertificeerde personal coach, tevens fysiotherapeut, of door ons als golfprofessionals. Je lichamelijke status op het gebied van stabiliteit en mobiliteit, wordt daarbij volledig in kaart gebracht. Op basis hiervan wordt een trainingsschema gemaakt. Gedurende die trainingen wordt gewerkt aan de verbeterpunten welke uit de screening naar voren zijn gekomen.

Een belangrijk aspect van deze aanpak is de samenwerking tussen Aimfit en de Golfacademy. Door de ligging van Aimfit op Edda Huzid is dit de ideale Golf-Fitness combi.

 

 

 

 

 

 

Personal training is in te zetten om verschillende doelen te bereiken. Of het nu afvallen is, het verbeteren van je conditie of het versterken van je “golfspieren”, Aimfit heeft het juiste programma hiervoor. Een greep uit de pakketten:

Kijk verder op www.aimfit.nl