Golfshop

Golfstore Edda Huzid

 

Wij hebben naast de Golfacademy ook de golfshop op Golfbaan Edda Huzid in beheer en zijn een officiële Golfstore. We ontvangen je graag voor advies op het gebied van aangemeten golfclubs, ballen, kleding, schoenen, golftrolleys en nog veel meer.

Openingstijden

APRIL t/m OKTOBER:

Ma gesloten m.u.v. aanwezigheid pro

Dinsdag & Donderdag  9:00-13:00

Woensdag & vrijdag    9:00-17:00

Zaterdag en zondag     9:00-16:00

 

 

Voor “professioneel advies” zijn de professionals in ieder geval van dinsdag en vrijdag van 12.00 – 13.00  in de shop aanwezig. In het weekend ook tussen 12.00 – 13.00.

Op afspraak staan wij ook buiten de openingstijden in overleg tot je beschikking.

Telefoonnummer shop: 06 – 436 88 416

 

Om je met alle grote merken van dienst te kunnen zijn, werken we samen met Golfstore. Een Golfstore golfshop wordt altijd door PGA professionals gerund en heeft daardoor als belangrijkste voordeel dat een Golfstore pro weet hoe je swing in elkaar zit en daardoor het juiste advies kan geven.  Kijk verder op de Nederlandse Golfstore website.

 

 

In samenwerking met Golfstore geven we ook een golfmagazine uit. Als je je adres aan ons doorgeeft, ontvang je dit blad in je brievenbus. De digitale versie van het voorjaarsmagazine 2015 vind je hiernaast. Klik op de afbeelding om het door te bladeren.