Golfreizen

Wat is er nu leuker dan een golftrip te maken onder leiding van je eigen professional? Stevig aan je golfspel werken, in een mooie (zonnige) omgeving, compleet verzorgd, en met een gezellige groep mensen? In de afgelopen jaren hebben Raymond en Jelle veel ervaring opgebouwd met het organiseren en begeleiden van golfreizen. Vele bestemmingen zijn de revue gepasseerd. Van Egypte en Frankrijk tot Tsjechië en van de Dominicaanse Republiek tot Spanje en Portugal.

TIP : Lees onderaan deze pagina de reviews van eerdere deelnemers, en bekijk een impressie van een van onze trips in de zomer van 2014.

Inschrijving is geopend voor de Lentetrip!

Net als onze golfreizen naar de zon in de winterperiode, zijn ook de korte tripjes naar bestemmingen dichterbij, erg populair. We hebben weer een leuke plekkunnen selecteren voor een voorjaarstrip. Met de auto aan te rijden, op een mooie locatie in Duitsland, leuke baan en een charmant hotel. In het landelijk gelegen Bramsche, ca. 20 minuten ten noorden van Osnabrück ligt hotel Idingshof.

Rijtijd vanaf Enschede ca. 1 uur.  We bieden een compleet verzorgd golfprogramma met lessen, greenfees en begeleiding in de baan. Dé ideale manier om je spel onder handen te nemen!

Het Arrangement bestaat uit:

 • Welkomstdrankje
 • 2 overnachtingen o.b.v. 2pk
 • 2 x ontbijtbuffet
 • 2 x lunchpakket
 • 2 x  diner
 • 2 greenfees op GC Artland en GC Habichtswald
 • 2 x les op de oefenfaciliteiten,
 • 2 x baancoaching
 • Oefenballen tijdens de les

Prijs:      € 399,= p.p.

Datum:   30 mei – 1 juni 2015

Exclusief:

– Vervoer v.v., kosten voor eventuele buggyhuur (reserveren gewenst!).

– Reis je alleen?  Voor deze reis geldt een éénpersoonstoeslag van €39,= voor het verblijf in een 1 pk.

 

 

 

 

 

Voor wie? Iedereen met minimaal Golfbaanpermissie, of toestemming van de pro in overleg.

 • Minimum deelname: 16, maximum rond de 22 personen, inschrijving op volgorde van ontvangst inschrijfformulier.
 • Inschrijven: het inschrijfformulier downloaden en mailen naar   of opsturen / afgeven in de shop.

Hotel Idingshof ****:

Deze voormalige herenboerderij is getransformeerd tot een kleinschalig, zeer comfortabel hotel. Persoonlijke service staat hier centraal.  Het aangename hotel beschikt over een bar en goed restaurant met terras. Gebruik van de sauna, squash, fitness, Wifi en het dichtbijgelegen zwembad is bij het verblijf inbegrepen.

 

 

 

 

Golfbanen

We spelen zondag op GC Artland, een goed onderhouden, landelijk gelegen golfbaan met veel groen. Maandag gaan we naar Habichtswald, een uitdagende baan, gelegen rondom een steengroeve.

Let op:

· Pakketprijs op basis van 2 personen op 1 kamer.

· Reis je alleen mee geldt de 1 persoonskamertoerslag.

· Wil je je niet golfende partner meenemen dan krijgt deze een korting.

· Na ontvangst van alle formulieren krijg je een boekingsbevestiging en factuur.

De reis gaat definitief door met 16 deelnemers. Maar het maximale deelnemers aantal ligt op 20, dus reageer snel! Download HIER het inschrijfformulier. We hebben al enkele voorinschrijvingen dus reageer snel. En pols je vrienden en kennissen ook meteen even.

 

Wil je een indruk krijgen hoe zo’n reis beleefd wordt? Bekijk onze “Academy on Tour” trailer:

Comments

Golfreizen — 13 Comments

 1. Golfreis 21 t/m 28 maart 2015 Portugal.

  Voor de eerste keer een golf reis gemaakt. Een fantastische week. We hebben dagelijks uitstekende les gehad, veel geleerd en gegolfd op 4 prachtige banen.
  Op onze vrije dag zijn we ook nog naar de Monte Rei Golfclub gegaan. Een geweldige ervaring om mee te maken en daar te spelen.
  Twee enthousiaste Golf professionals Jelle en Raymond die alles regelen, een goed hotel en een gezellige groep. Wat wil je nog meer.

  Beste Raymond en Jelle, nogmaals bedankt voor de gezellige en leerzame week. Ik heb volop kunnen genieten van deze reis.Ik kijk weer uit naar een volgende golf trip.

  Gerard

 2. Golfreis Morgado, dat de thuiskomst koud en winderig was hebben wij niets van gemerkt. Bij Faro was de temperatuur al rond de 30 graden Celcius en dat bleef het de verdere rit naar Estapona (spanje) ook. Of zat ik in het verkeerde toestel!!!!!!!
  Maar nu iets over de reis. Ik had mij voorgesteld elke dag uit te slapen en dan zo rond een uur een balletje te slaan. Dan een voortreffelijke lunch, weer een paar holes en dan een diner met een goed glas witte wijn. En dan heerlijk slapen. In de verwachting dat de volgende dag het zelfde zou opleveren.
  Wreed werd echter deze illusie verstoord. De dag na aankomst werd ons door Jelle en Raymond meedegedeeld om 9 uur op de driving-ranch te staan voor onze ochtend training, daarna een lunch te nuttigen en ‘s-middags meteen 9 of 18 holes spelen. Daar ging mijn in gedachte rustige golfreis, haha. Maar nu serieus;
  Rustig was ie zeker niet maar wel fantastisch! Door Jelle en Raymond werden we eerst warm gedraaid. Veel technische verbeteringen (die ik zeker nodig had) werden ons bijgebracht. Het waren niet zo zeer de technische aanwijzingen die tot een beter spel zouden leiden, alswel de manier waarop Jelle en Raymond deze lessen gaven. En naderhand de begeleiding bij het spelen van de holes deden zij zo goed, dat ik mijn initiële invulling van deze reis vergat. Ook de sfeer onder de medegolfers was meer dan uitstekend en ik mag dan ook zeggen dat deze reis boven verwachting was. Niets was Jelle en Raymond te veel en extra respect voor Jelle waarvan we pas op het einde hoorden dat hij eigenlijk ziek was. Dat heeft hij fantastisch gecamoufleerd.
  Namens Tineke en mij ontzettend bedankt voor deze unieke ervaring.

 3. Golfreis van 1 t/m 8 nov. 2014 in Alcaidesa.

  Wij zijn voor het eerst met een georganiseerde golfreis meegegaan en het is ons uitstekend bevallen. De organisatie was prima, het hotel heel goed met uitstekende kamers en met lekker en gevarieerd eten. Het hotel staat op een heel mooie locatie en dicht bij mooie uitdagende banen waarvan wij op drie hebben gespeeld. We hadden prachtige vergezichten op de baai en de rots van Gibraltar.
  Raymond en Jelle hebben ons erg geïnspireerd, we hebben uitstekend les gehad. De voor ons zeer effectieve vorm van lesgeven leidde direct tot resultaat. Chapeau!!!
  Ook hebben wij erg genoten van de gezellige groep en willen langs deze weg iedereen nogmaals bedanken. Wij vinden het zeker voor herhaling vatbaar!

  Regina en Piet.

 4. Golfreis 1 tot8 november 2014 Alcaidesa

  Voor ons was het de eerste keer dat wij meegingen met een golfreis. Absoluut voor herhaling vatbaar. Het hotel was uitstekend, mooie kamers met prachtig uitzicht, lekker eten en vriendelijk personeel. Tijdens de lessen kreeg iedereen voldoende aandacht, er was voldoende afwisseling en nivo indeling tijden de lessen was perfect. Jelle en Raymond zijn allert en houden alles goed in de gaten. Het enthousiastme van deze twee werkt aanstekelijk. Je gaat absoluut beter trainen en golfen als je zo’n week hebt meegemaakt. We hebben gegolfd op prachtige banen en ook daar kregen we aanwijzigingen van ze. Dank jullie wel en iedereen die in deze groep aanwezig was ook bedankt. Wij hebben genoten en met zijn allen hebben we er een prachtige week van gemaakt.

 5. Voor de tweede keer zijn wij mee geweest met Raymond en Jelle.
  Dit keer naar Alcaidesa in Spanje. Een prima hotel, uitzicht op Gibraltar en aangename temperaturen. Het organiseren kun je aan deze mannen overlaten, het was super.
  In de ochtend lessen en daarna spelen, per dag andere spelvormen. Afwisselend en leerzaam. De banen waren uitdagend met prachtige vergezichten. Op de geplande vrije dagen kan een ieder zijn gang gaan. Maar ook dan zetten de heren hun talenten in door iets te “regelen”, natuurlijk voor wie dat wil. Iets “regelen” betekent spelen op top banen.
  Wij kunnen terugkijken op een fantastische week.

 6. Voor Gijs was dit het tweede uitstapje met Jelle en Raymond. En net als vorig jaar, een reisje met 2 overnachting in Duitsland, ‘s morgens een paar uur golfles en ‘s middags 18 holes lopen. Een heel geslaagde combinatie.
  Jannie is onlangs begonnen met golf, had slechts 3 maanden baanpermissie en heeft dankzij de gekozen spelvorm door de baan, fijn mee kunnen doen en heeft erg genoten.
  Jelle, Raymond en alle deelnemers, bedankt voor de gezelligheid!

 7. Voor de 3e keer met Jelle en Raymond een golf trip gemaakt. Perfecte organisatie, uitmuntende begeleiding , gezelligheid troef en bovendien spelenderwijs heel veel geleerd.

 8. Wat hebben we geluk gehad met het weer in Duitsland. Het was weer super gezellig en ook de twee jonkies waren erg gezellig en konden ons ook goed helpen bij het golfen.
  Wat vaker zo een reisje plannen zou niet verkeerd zijn. Kijk al weer uit naar de volgende reis( die helaas alweer vol was!).

 9. Voor de 3e keer met een golfreis met Jelle en Raymond mee en weer is het hun gelukt er een zonnige
  en vrolijke tijd van te maken.Het waren deze keer maar 2 dagen maar ik heb het gevoel alsof ik ruim
  een week ben weggeweest. Heel veel geleerd, vooral dat het zeker NIET om de knikkers gaat,maar om het plezier in het golven, genieten van die ENE mooie afslag,chip,pitch of lange birdy put.
  Fantastische (golf)reisleiders, gezellige reisgenoten, vol positieve energie.Dank jullie wel.
  Jullie treft geen blaam, maar wat hebben al die reislocaties toch met bonnetjes en pasjes ??!!

 10. Vandaag weer volop aan het werk, maar af en toe dwalen mijn gedachten af naar een heerlijk weekend golfen met hele aardige mensen, een goed hotel en een super begeleiding van de pro’s Jelle en Raymond. Bedankt!

 11. Al weer een weekje terug van een erg leuke en goede week golfen in Elba Costa Ballena. De inzet en het geweldige enthousiasme van Jelle en Raymond om ons toch nog weer beter te laten golfen maakte deze week tot een groot succes!!
  Voor iedereen een aanrader om bij een van de volgende reizen met hen mee te gaan!!

 12. Betreft het reisje naar Barcelo Punta Umbria, Nov/’13:
  Laat ik met de eindconclusie beginnen: Jelle & Raymond, een beter duo kan je niet hebben als reislei/ij/ders. Uiteraard met de stille kracht Jolanda op de achtergrond! Ja, Ja, we hadden het wel door!
  Maar goed: Eigenlijk alles perfect, en wat niet perfect was, werd zo goed als mogelijk en zsm gecorrigeerd. En dan: Mooi weer, toch nog wat geleerd, lekker gespeeld en vooral veel gelachen. En voor diegenen die het nog niet helemaal begrepen: Bertus en ik hebben toevallig dezelfde achternaam, maar we houden niet van elkaar!
  Tot Slot: Wil je een golfreis maken en nergens aan hoeven denken: Jelle/Raymond!!

 13. Ik heb erg genoten van de golfreis naar Spanje in nov! Gevarieerd lesprogramma, goed verzorgd en ontzettend veel gelachen. Jelle en Raymond zijn op en top gastheren, echt een aanrader!