Golfclinics

Edda Huzid is de perfecte locatie voor een golfclinic. Een bedrijfsuitje of een familiefeest, kies voor de leuke combinatie van golf en lekker eten. We maken graag een offerte op maat, de kosten zijn afhankelijk van het aantal personen en de wensen.

Mogelijkheden:

  • Golfinstructie van 1,2,3 of 4 uur
  • Spelen op de par 3 baan
  • Te combineren met lunch of diner

Voor meer informatie:

Golfclinics zijn goed voor de teambuilding van een bedrijf. Je leert je collega’s eens op een andere manier kennen. Of wil je eens een golfclinic met gezin of familie? Alles kan op Edda Huzid, we denken graag met je mee.

Kinderfeestjes

Golfen als activiteit op een kinderfeestje, heb je daar al eens aan gedacht? Het is tegenwoordig al moeilijk genoeg op iets origineels te vinden, en golfen vinden alle kinderen leuk! Voor € 15,= per kind (o.b.v. anderhalf uur, en 6 kinderen per groep), organiseren we een superleuk kinderfeestje waarin de kids spelenderwijs kennismaken met golf, spelletjes doen en iedereen in de prijzen valt.

Eventueel uit te breiden met een paar holes op de baan spelen, en natuurlijk frietjes met wat lekkers in het restaurant. Vraag ons naar de mogelijkheden voor het kinderfeestje van jouw zoon of dochter.